Supa de pui cu taitei

de ala_oancea in Supe, 6 Iul 2009 | 5657 vizualizari

 

Super gust :)

 

INGREDIENTE

  • un pui fara pulpe si piept :)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • taitei
  • frunze de patrunjel
  • Knorr secretul gustului cu gust de gaina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei:

Se pune la fiert carnea de pui cu ceapa, morcovii, patrunjelul verde, legat cu o ata ca asa am vazut la mama :) si granulele knorr. Cand carnea este fiarta sa strecoara supa si se pune din nou la fiert. Se adauga taiteii si patrunjel verde tocat. Se mai condimenteaza daca este necesar si se adauga morcovii taiati rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca din tofu uscat